Top

Meer informatie over grote aantallen, wederverkoop of dropshipping

Relatiegeschenk
Zo'n hippe bieropener vind natuurlijk iedereen leuk, dus ook voor uw klanten of personeel. Want wie wil er nou geen trendy en handige bieropener? Dat komt toch altijd van pas? De bieropeners zijn uitstekend als relatiegeschenk voor klanten of personeel.

Grote aantallen
Heeft u grote aantallen nodig? Neem dan contact op via ons contactformulier. U ontvangt namelijk een op maat gemaakte prijs vanaf 10 stuks of meer. Geef s.v.p. in het contactformulier aan hoeveel exemplaren u wilt en welk model u wilt.

Wederverkoper
Onze bieropener modellen zijn trendy, uniek en zijn geschikt voor een groot publiek. De openers zijn een echte trendy must have voor een goede prijs. De openers zijn een echte impuls aankoop en zijn gegarandeerd een succes in uw winkel of webshop. Wilt u verschillende modellen verkopen in uw winkel, webshop of marktkraam? Neem dan contact op via ons contactformulier voor meer informatie.

Neem contact op!
Heeft u grote aantallen nodig (meer dan 10 stuks) of wilt u wederverkoper worden van onze bieropeners? Neem dan contact op door een mail te sturen naar info@bieroperbestellen.nl of vul ons contactformulier in. Vermeld in in ieder geval het volgende:

Type aanvraag: (relatiegeschenk, grote aantallen, wederverkoper of dropshipper)
Model bieropeners: (welke modellen wenst u te bestellen)
Aantal bieropeners: (hoeveel stuks per soort wenst u te bestellen)

Wanneer wij bovenstaande gegevens van u hebben ontvangen sturen wij een vrijblijvende prijsopgaaf met levertijd naar u toe.