Top

Meer informatie over betaalmogelijkheden

De bestelling betalen kan bij ons op 2 manieren:

Betalen met iDeal

U kunt de bestelling betalen met iDeal waarbij er direct in uw vertrouwde bankomgeving betaald wordt met internet bankieren. De bank geeft ons dan direct een seintje waardoor wij zien dat de bestelling betaald is. Hierdoor kan uw bestelling direct verzonden worden.

Betalen met iDeal kan met de volgende banken:
ABN-AMRO, ING, SNS bank, Rabobank
ASN bank, Regio bank, Friesland bank, Triodos bank, Van Lanschot Bankiers.Betalen bank- giro- overboeking
U kunt de bestelling ook betalen doormiddel van bank- of giro- overboeking. U kunt dan met internet bankieren of met een overschrijvingsformulier het geld op onze rekening storten. Wanneer dan bij ons het geld is bijgeschreven wordt de bestelling verzonden. De overboekingperiode bij banken varieert tussen de 1 en 3 werkdagen. Wij adviseren u dus om met iDeal te betalen omdat u de producten dan sneller in huis heeft.Wat is iDeal?
Met iDeal kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. iDeal is het systeem dat u direct koppelt aan uw internetbankier programma bij een online aankoop. Om gebruik te maken van iDeal hoeft u zich niet te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken. Maakt u gebruik van internet bankieren bij ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank of Van Lanschot Bankiers, dan kunt u direct met iDEAL betalen. U rekent dan snel en gemakkelijk af in de vertrouwde internet betaalomgeving van uw eigen bank. Betalen zoals u 'eigenlijk al' gewend bent.


In de consumentenbrochure 'iDeal Online betalen via uw eigen bank' kunt u rustig nalezen:

 • Wat iDealis.
 • Hoe iDeal precies werkt.
 • Welke mogelijkheden er bestaan om problemen met een betaling of levering op te lossen.
 • Welke antwoorden er zijn op de meest gestelde vragen.
Download hier de consumentenbrochure 'iDealOnline betalen via uw eigen bank'

Hoe werkt iDeal?
Betalen met iDeal doet u in een paar stappen:
 • U bestelt één of meerdere producten in onze webshop
 • Kies iDeal als betaalmethode
 • Selecteer de bank waar u uw bankzaken (al) online regelt
 • U komt direct in het bekende internetbankierprogramma van uw bank
 • De relevante gegevens van uw aankoop zijn al ingevuld
 • Op de voor u bekende manier keurt u de betaling goed
 • U ontvangt een bevestiging van uw bank
 • U keert terug naar de webwinkel, bestelling en betaling geslaagd!
Benieuwd hoe dat nou eigenlijk werkt, betalen met iDeal? Aan de hand van deze demo laten we u stap voor stap zien hoe de betaling plaatsvindt. Van winkelwagentje tot en met betaalbevestiging.

U zult snel merken dat het allemaal heel eenvoudig is!

Klik hier voor de online demo.


Voordelen van iDeal voor u als consument
iDeal biedt u een aantal voordelen ten opzichte van andere betaalmethoden:
 • iDeal is betalen via internetbankieren, dus vertrouwd en veilig.
 • Betalen met iDeal kan onmiddellijk, u hoeft zich niet te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken.
 • U kunt iDeal direct gebruiken als u internetbankiert bij ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, ING, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank of Van Lanschot Bankiers.
 • iDeal is gemakkelijk en snel in gebruik, alle betaalgegevens worden voor u ingevuld en u wordt direct op de hoogte gebracht van de geslaagde betaling.
 • U houdt constant controle en overzicht op uw betaling, de iDEAL betaling wordt meteen verwerkt en zichtbaar in uw rekeningoverzicht.
 • Uw naam en rekeningnummer worden pas aan de webwinkelier verstrekt nadat u de betaling heeft goedgekeurd. Anders dan bij creditcard-betalingen houdt u zo zelf controle over de verstrekking van deze persoonlijke gegevens.
Wat moet ik doen om met iDeal te kunnen betalen?
Betalen met iDealis het betalen van uw internet aankopen met internetbankieren bij een van de deelnemende banken. Wanneer u bij een webwinkel het logo van iDealaantreft dan kunt u daar met iDeal betalen.

Heeft u nog geen toegang tot internetbankieren bij een van de deelnemende banken? Neem dan contact op met de bank van uw keuze om dat snel te regelen. Dan kunt u binnenkort al uw online aankopen met iDeal betalen!

    ABN AMRO
ASN Bank
  Friesland Bank
ING
  Rabobank
  RegioBank
  SNS Bank
  Triodos Bank
   Van Lanschot Bankiers

Meer informatie over iDeal

Wilt u meer informatie over iDeal? Of heeft u vragen over iDeal? Ga dan naar de veel gestelde vragen pagina op de iDeal website. Klik hier om naar de officiële iDeal website te gaan.