Top

Meer informatie over verzendkosten, afhalen, bezorgdadres en levertijd

Verzendkosten
Wij rekenen geen verzendkosten. De prijs van het product is de prijs die je betaalt. Verder rekenen wij ook geen administratie- of transactiekosten. Ook voor Belgische klanten is bezorging geheel kosteloos.

Bestelling afhalen
Kan ik bij jullie ook afhalen? Nee, in principe kan dat niet. Wij zijn een webwinkel en hebben geen afhaallocatie. Vandaar dat bestellingen niet afgehaald kunnen worden. Bij een afname van minimaal 5 producten kan hier een uitzondering op worden gemaakt. U kunt dan per e-mail een afspraak maken om de producten af te halen in Nieuw-Lekkerland.

Leveren jullie ook aan België?
Ja, wij zijn een Nederlandse webwinkel, maar verzenden ook (kosteloos) naar België.

Ander bezorgadres opgeven
Je kunt de bestelling op ieder gewenst adres laten bezorgen. Je kan de bestelling dus ook op bijvoorbeeld je werk laten bezorgen. Is de bestelling een cadeau, dan kan je de bieropeners natuurlijk ook direct laten bezorgen op het adres van de ontvanger. Er zit namelijk geen factuur bij de envelop, omdat deze per mail wordt verzonden.

Levertijd
 • Op werkdagen voor 17:00 uur besteld = morgen in huis (bij betaling met iDeal)
  Als je bij ons een bieropener bestelt, dan wil je die natuurlijk ook snel in huis hebben. Daarom verzenden wij alle bestellingen die op werkdagen voor 17:00 uur geplaatst zijn op dezelfde dag. Dat houdt in dat de bestelling de volgende dag bij u bezorgd wordt. Er wordt ook bezorgd op zaterdag. Om er voor te zorgen dat de bestelling dezelfde dag verzonden kan worden dient u wel te betalen met iDeal.
 • Levertijd bij betaling met overboeking
  U kunt buiten iDeal ook met overboeking betalen per bank of giro. De bank heeft echter wel een een verwerkingstijd van 1 tot 3 dagen. Daardoor kan het langer duren voordat de bestelling verzonden wordt. De bestelling wordt verzonden wanneer de betaling bij ons is ontvangen. De dag daarna wordt de bestelling dan bezorgd. Er wordt ook bezorgd op zaterdagen.
 • Producten op voorraad
  Alle bieropeners die online staan op de website zijn direct uit eigen voorraad leverbaar.
 • Bezorging op Zaterdag
  Onze vervoerder PostNL (TNT post) bezorgt ook op zaterdag
 • De bezorgdienst die de bestelling bezorgt
  De bieropeners worden in een bubbelenvelop verzonden met PostNL. Op die manier wordt uw bestelling veilig verzonden en afgeleverd. Omdat de bestelling als brievenbuspost wordt verzonden kan de envelop gewoon door de brievenbus en hoeft u dus niet thuis de blijven voor ontvangst.